«TRICK-OR-TREAT»

      Колектив нашого закладу іде в ногу із часом, тому 31 жовтня 2018 року у нашому закладі відбулося білінгвальне свято «HALLOWEEN», під девізом – «TRICK-OR-TREAT». Хелловін для дітей – це можливість стати казковим чудернацьким створінням і повеселитися з батьками та друзями.

         Підготовка до свята була дуже насиченою: діти вивчали таночки, а також, вірші та пісні на англійській мові, батьки та педагоги готували різноманітні прикраси. Святкова зала була прикрашена чудернацькими гарбузиками з ліхтариками, павутинням, павучками.

На таке незвичне свято в гості до дітей завітали чарівні герої, а саме Королева Осінь, Гаррі Потер та чаклунки. Діти здивували гостей незвичайними костюмами, серед яких були  привиди, павучки, гарбузики, цукерки, Міньйони та чарівні феї.

         Наші вихованці підготували гостям віршики та пісні на англійській мові, підготувати різноманітні сучасні танці. Після свята Королева Осінь пригостила діток смачними частуваннями.

        Батьки та гості отримали позитивні емоції, були враженні талантами своїх діточок. Особливо сподобалися знання іноземної мови. Свято пройшло яскраво та дуже весело в ритмічному русі.

IMG 0397

IMG 0423

IMG 0427

 

IMG 0485

IMG 0497

IMG 0519