Формування патріотичного світогляду дітей дошкільного віку

       26.10.2018р. на базі нашого закладу проведено семінар «Формування патріотичного світогляду дітей дошкільного віку». На заході були присутні вихователі закладів дошкільної освіти.

        Раскевич Інна Володимирівна, вихователь-методист, представила презентацію з теми семінару та висвітлила  поняття теоретичних та методичних засад формування у дітей дошкільного віку патріотичного світогляду, розкрила актуальність та педагогічне значення проблеми формування національної свідомості  та патріотичних почуттів особистості дитини. Вихователям ЗДО надано методичні рекомендації щодо ознайомлення вихованців з витоками народознавства та шляхи формування маленького громадянина.

     Кузьменко Світлана Вікторівна, вихователь І категорії, показала заняття з дітьми середнього дошкільного віку «Вишиванка – дзеркало народної душі».

DSC07955 DSC07976

        Міцієвська Надія Олександрівна, вихователь І категорії, показала заняття з дітьми старшого дошкільного віку «Хай знає дитина мала, що вона краплинка Дніпра».

DSC08015

DSC08022

        Кузьмичова Галина Володимирівна, вихователь ІІ категорії, показала заняття з дітьми старшого дошкільного віку «Моє рідне місто -  Херсон».

DSC08045 DSC08039

    На високому емоційному рівні діти із захопленням представили гостям музичну композицію «Ми – України діти», танок «Подоляночка», за який малята отримали диплом з конкурсу «Крок до зірок» за найкраще відтворення українських традицій.

        DSC08067