Випускний бал

29 – 31 травня 2018 р. у Херсонському ясла-садку компенсуючого типу – центру розвитку дитини №60 Херсонської міської ради пройшов Випускний бал у групах «Ромашка», «Перлинка», «Світлячок».

Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими педагогами. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

Цього дня гостей вечора зустріла святково вбрана зала. Скрізь можна було побачити безліч квітів та повітряних кульок. Випускники, які парами урочисто ввійшли до святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сукнях, хлопці, як справжні кавалери, - у краватках. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і педагоги закладу. Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців.

Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та педагогів, так як, саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а  головне - здорових дітей, - дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.

З вітальним словом до  маленьких випускників звернулася директор нашого закладу Вороніна М.В., вона побажала діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі.

…Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам!

IMG-5f76841302a98254de0d81e59ddcb08a-V