Cемінар – практикум вчителів – логопедів та дефектологів дошкільних закладів м. Херсона з теми: «Розвиток зв’язного мовлення у дітей дошкільного віку з вадами мовлення»

         21.02.2018р. на базі Херсонського ясла-садка компенсуючого типу – центрі розвитку дитини №60 Херсонської міської ради було проведено семінар – практикум вчителів – логопедів та дефектологів дошкільних закладів м. Херсона  з теми: «Розвиток зв’язного мовлення у дітей дошкільного віку з  вадами  мовлення».

         Спеціалісти ознайомили молоду ланку із методикою проведення занять з розвитку зв’язного мовлення для дітей кожної вікової категорії з вадами мовлення.

         В заході приймали участь вчителі-логопеди ЗДО№60, №26, №38, №9. Були представлені слайдові презентації та практичні відеопокази занять для молодшої, середньої та старшої груп дітей.

     Проведення таких семінарів-практикумів налаштовує на активну, послідовну й організовану співпрацю вчителів-логопедів міста для того, щоб піднятись на ще одну сходинку вище у своїй педагогічній майстерності. Тож нехай цей шлях завжди увінчується успіхом, кількісними і якісними результатами.

DSC 0276

DSC 0294

DSC 0307

DSC 0323