Х Всеукраїнська науково-практичній конференція «Інтеграція науки і практики в умовах модернізації корекційної освіти України».

22.04.2016 р. Херсонський ясла-садок компенсуючого типу-центр розвитку дитини №60 Херсонської міської ради приймав участь у Х Всеукраїнській науково-практичній конференції «Інтеграція науки і практики в умовах модернізації корекційної освіти України».

Практичний психолог закладу Анікіна І.П. представила презентацію «Психологічний супровід навчально-виховного процесу в ясла-садку компенсую чого типу-центр розвитку дитини» та запропонувала переглянути відео-презентацію «Психологічна служба закладу».

SAM 5974

Вчитель-логопед Русу Я.І. представила заняття з розвитку мовлення за лексичною темою «Весна» із дітьми старшого дошкільного віку із загальним недорозвитком мовлення. На занятті Яна Ігорівна використовувала інноваційні технології: Су-Джок терапію, аромотерапію та кольоротерапію.

SAM 5994

Вихователь Комогорцева Т.М. представила індивідуальне корекційно-відновлювальне заняття з дітьми старшого дошкільного віку із загальним недорозвитком мовлення за лексичною темою «Весна».

SAM 6028

SAM 6030

На запропонованих заняттях вихованці показали гостям здобуті протягом року знання, уміння та навички, готовність до подальшого шкільного навчання.

Хореограф Галушко О.В. підготувала з дітьми виступ «Маленькі козачати».

SAM 5983