Семінар-практикум «Створення єдиного навчального простору в корекційній роботі з дітьми»

        2 березня 2016 р. у Херсонському ясла-садку компенсуючого типу-центрі розвитку дитини №60 Херсонської міської ради відбувся семінар-практикум для вчителів-логопедів та вчителів-дефектологів слухачів курсів Херсонської академії непереривної освіти «Створення єдиного навчального простору в корекційній роботі з дітьми». 

          Завідувачу Херсонського ясла-садка компенсуючого типу-центру розвитку дитини №60 Херсонської міської ради Вороніній Марині Василівні оголосили подяку від методиста науково-методичної лабораторії корекційної педагогіки і психології Юдіної Олени Вікторівни за багаторічну плідну співпрацю й активну участь  в організації та проведенні педагогічної практики.

         Вихователь-методист Раскевич І.В. виступила з презентацією «Створення  єдиного  навчального  простору  в  корекційній  роботі  з  дітьми».  Запропонувала модель взаємодії в розробці і реалізації корекційних заходів фахівців.    

         Взаємозв'язок  вчителів-логопедів  та  вихователів  логопедичних  груп був представлений у вигляді зрізів занять вчителя-логопеда Русу Я.І. «Назустріч весні» та корекційного заняття вихователя Комогорцевої Т.М.  за лексичною темою «Весна».

         Практичний психолог Анікіна І.П. виступила з презентацією «Взаємозв’язок практичного психолога з вчителем – логопедом та дефектологом в умовах ДНЗ». Запропонувала модель взаємодії практичного психолога та вчителів-логопедів, вчителів-дефектологів.

          На семінарі-практикумі представлений відеопоказ зрізів занять практичного психолога та музичного керівника, в яких відображений тісний взаємозв’язок всіх спеціалістів закладу.

          По закінченню семінару були підведені підсумки та обговорення роботи фахівців закладу. 

IMG 1987

IMG 1992

IMG 1970