ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Зима – одна з найулюбленіших пір року більшості дітей. Саме на цю пору випадає багато цікавих свят сповнених веселощами, іграми та звичайно з різноманітними ласощами.  Одним з улюблених свят  є день святого Миколая.

16 грудня у «Теремочку» пройшло святкування дня святого Миколая, в якому прийняли участь вихованці старших груп. Цікавий сюжет протягом свята захоплював увагу дітей. Вихованці підготували пісні, таночки, вивчили вірші про святого Миколая.

На свято до дітей завітав Владика Іоанн, митрополит Херсонський і Таврійський, з подарунками для діточок. А малята, які відпочивали отримали подаруночки під подушки.

Гостей в нашому садочку завжди зустрічають дуже тепло і привітно. Ми хочемо подякувати нашим гостям за увагу, яку вони приділили дітям, за добро, милосердя, тепле ставлення до дітей, за чудові подарунки, та за щирі усмішки на їх обличчі.

Ми вдячні телерадіо компанії "ЯТБ" за увагу до нашого закладу, за надання допомоги, щодо висвітлення дитячих заходів у засобах масової інформації.

 DSC0027

 DSC0033

 DSC0048

 DSC0061

cESrl3pkoSc