Cемінар «Інноваційна діяльність в системі навчання, виховання і управління»

13.05.2014 р. в рамках роботи науково-методичної лабораторії "Дошкільна інклюзивна освіта" в закладі проведений семінар «Інноваційна діяльність в системі навчання, виховання і управління» при участі спеціалістів КВНЗ «ХАНО» ХОР.

Гості закладу ознайомилися із відео-презентацією закладу «Ясла-садок компенсуючого типу - центр розвитку дитини №60 Херсонської міської ради» "Яким світ буде завтра, вирішує те, що ми робимо сьогодні".

Гришкова О.В. (заступник директора з ВР) виступила з презентацією «Моделювання навчально-корекційного освітнього простору дошкільного закладу в системі інклюзивної освіти».

Анікіна І.П. (практичний психолог) виступила з презентацією «Розширення спектру компетенцій дитині з різними стартовими можливостями шляхом психологічного супроводу в умовах експериментальної діяльності та підтримки їх батьків».

Седлецька Л.М. (вихователь експериментально-дослідної групи «Перлинка») виступила з презентацією «Апробація індивідуальної програми корекції розвитку дитини».

Лисенко К.А. (вчитель – дефектолог) виступила з презентацією «Портфоліо дитини з індивідуальним освітнім маршрутом».

Про корекційно-реабілітаційну роботу із  дітьми з різними стартовими можливостями учасникам семінару розповіли вчителі  - дефектологи, вихователі, фахівець з фізичної реабілітації, інструктор з ЛФК та інструктор з фізичного виховання, сестра медична із спелеопроцедур, лікар-педіатр, практичний психолог.

Ознайомилися з інклюзивним освітнім простором навчально-виховного комплексу (практичні напрацювання):

- модулями лікувально-оздоровчої та профілактичної роботи;

- психолого-педагогічними технологіями корекції порушень у дітей в умовах закладу.

Гості були приємно вражені злагодженістю корекційно-оздоровчої роботи, реабілітаційними заходами, які проводяться спеціалістами закладу.

У книзі відгуків гості залишили свої позитивні враження та побажання.

20140513 125254