Всеукраїнський День дошкілля

На виконання та реалізацію нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича «Діти – майбутнє України» 23-27 вересня 2013 року в закладі Ясла-садок компенсуючого типу - центр розвитку дитини №60 Херсонської міської ради пройшов «Тиждень дошкільної освіти», присвячений професійному святу Всеукраїнського Дня дошкілля. 

Цікаво розпочали навчальний рік педагоги  закладу проведенням інтерактивного практикуму «Використання  традиційної  та  інноваційної  систем  навчання», на якому розглядалися такі питання:

  • методи і прийоми  традиційної системи навчання дітей;
  • значення  ігрових   моментів  в  процесі  проведення  заняття; 
  • інноваційний підхід до інклюзивного навчання дошкільників;
  • тістопластика.   

Протягом «Тижня дошкільної освіти» було організовано: виставку дитячих робіт «Чарівні фарби», на якій діти проявили свої таланти і показали, яким вони бачать своє щасливе дитинство, провели розваги та конкурси для дітей, театралізовані вистави, святковий концерт.

Vseukraїnskij Den doshkіllja

Vseukraїnskij Den doshkіllja1Vseukraїnskij Den doshkіllja2

Кожна група закладу запропонувала свою презентацію у вигляді колажу, переглянувши який  можна дізнатися більше про групи, їх вихованців та педагогів. Створюючи колаж педагоги проявили свою творчість та ініціативність.

Vseukraїnskij Den doshkіllja3

гр. «Сонечко»

Vseukraїnskij Den doshkіllja4

гр. «Ромашка»

Vseukraїnskij Den doshkіllja5

гр. «Журавлик» 

Vseukraїnskij Den doshkіllja6

гр. «Калинка», «Світлячок»

Vseukraїnskij Den doshkіllja7

гр. «Перлинка»

День дошкілля – це ще одна нагода педагогам, дітям та батькам  спільними зусиллями подарувати одне одному радість, створити яскраве свято, насичене вітаннями, музикою і сміхом. Тому вихованці з нетерпінням чекали цього свята.

     27 вересня для дітей, педагогів та гостей нашого закладу був організований святковий концерт. Під час цього свята діти перетворилися на справжніх артистів у яскравих та гарних костюмах. У концерті приймали участь всі вихованці закладу, кожна дитина мала свою роль у цьому святі. Діти, педагоги та гості заходу отримали приємні враження та гарний настрій від перегляду святкового концерту.

Vseukraїnskij Den doshkіllja16Vseukraїnskij Den doshkіllja10Vseukraїnskij Den doshkіllja12Vseukraїnskij Den doshkіllja13Vseukraїnskij Den doshkіllja14Vseukraїnskij Den doshkіllja15