Summer kids fest

З 1 червня 2021 року  розпочав роботу білінгвальний табір (українсько-англійський) «Summer kids fest» з поглибленим вивченням англійської мови.

У «Summer kids fest» приймають участь шість груп: «Funny bunny», «Little stars», «Baby sharks», «Smiles», «Bugs», «Pepsi». У кожної групи є своя форма та тематична емблема.

Відкриття табору відбулося у День захисту дітей. Свято розпочалося урочистим гімном та девізом табору «Summer kids fest». Кожна група  представила свою назву, девізи та гімн.

У цей день до дітей завітали казкові гості – Цукерочка та Lallipop, які урочисто прийняли малят до табору та пов’язали їм хустинки дружби. Діти, які відвідували протягом року гурток «English club» сьогодні показали високі знання з англійської мови.

Свято пройшло яскраво та дуже весело в ритмічному русі. Після свята на дітей чекав веселий флеш-моб та феєрверк з кульок!

Білінгвальний табір «Summer kids fest» буде працювати весь місяць. Кожен день дітям організовують святкову програму. Кожного ранку дітей будуть зустрічати на лінійці, де вони на іноземній мові розповідатимуть свій девіз, прийматимуть участь в активних іграх, флеш-мобах.

Протягом всього дня діти будуть спілкуватися на англійській мові, вчитимуть нові слова, вірші та пісні відповідно розпланованих лексичних тем.

Наш табір «Summer kids fest» забезпечить дітям активний відпочинок, насичений безліччю ігор, майстер-класів, флеш-мобів та вражень.