Семінар-практикум вчителів-логопедів та дефектологів молодої ланки закладів дошкільної освіти міста з теми: «Сенсорна інтеграція дітей з особливими освітніми потребами»

19.02.2020р. на базі нашого закладу було проведено семінар-практикум вчителів-логопедів  та  дефектологів  молодої  ланки закладів  дошкільної  освіти  міста  з  теми: «Сенсорна інтеграція дітей з особливими освітніми потребами»

Соловйова О.А., вчитель-дефектолог  ЗДО №8,  виступила із презентацією «Сенсорна інтеграція дітей з ООП».

Головченко С.М., вчитель-дефектолог  ЗДО №60, виступила із презентацією «Ерготерапія – сучасна психокорекційна  методика», продемонструвала відео зріз занять з елементами ерготерапії.

DSC09704

Базілєва К.А., Русу Я.І., вчителі-логопеди ЗДО № 60, виступили із презентацією «Сенсорна інтеграція в логопедичній роботі з використанням сенсорної кімнати» та представили присутнім відео зрізи занять з елементами логосенсорної інтеграції.

DSC09714

Горбенко О.О., Капаруліна В.Ю., вчителі-логопеди ЗДО №60, провели ворк-шоп «Розвиток зв’язного мовлення з використанням інтерактивної пісочниці та сенсорних дощечок».

Анікіна І.П., практичний психолог ЗДО №60, виступила із презентацією «Сенсорна кімната в умовах  компенсуючого закладу», ознайомила присутніх з особливостями облаштування та використання сенсорної кімнати в умовах компенсуючого закладу.

IMG 20200219_111310

Проведення таких семінарів-практикумів налаштовує на активну, послідовну й організовану співпрацю вчителів-логопедів міста для того, щоб піднятись на ще одну сходинку вище у своїй педагогічній майстерності. Тож нехай цей шлях завжди увінчується успіхом, кількісними і якісними результатами.