«Summer kids fest»

При центрі розвитку дитини в Херсонському ясла-садку компенсуючого типу №60 з 1 по 27 червня  2019 року працював літній оздоровчий білінгвальний англомовний дитячий табір «Summer kids fest», метою якого було поглиблення знань вивчення англійської мови у дітей дошкільного віку.

Час в таборі проходив весело. Робота проходила за білінгвальним напрямком: перша половина дня - англійською мовою, друга – українською.

Кожен день розпочинався з проведення зарядки, де всі команди звучали англійською мовою та під супровід дитячих англомовних пісень. Після зарядки проходила лінійка, де кожен загін отримував завдання відповідно до теми дня. Табірний день був у дітей насичений, творчий, наповнений розучуванням нових тематичних слів, іграми, танцями, водними іграми, спортивними змаганнями, флешмобами і все на англійській мові. Діти із задоволенням виконували кожні завдання, розвиваючи свої вміння, пам’ять, увагу, творчість.

До кожного тижня була підібрана окрема тема, в кінці якого відбувалися показові виховні заходи, на яких діти репрезентували свої знання перед батьками та гостями у вигляді англомовної дитячої казки.

До участі у виховних заходах активно були залучені батьки, як у підготовці костюмів, так і в підтримці дитини. В знак цього кожна активна родина отримала подяки та грамоти.

Діти отримали велику насолоду у вивченні іноземної мови. Оволоділи великим запасом нових слів, фраз, і активно використовують свої знання у повсякденному житті, що дуже радує як їх вихователів, так і особливо їх батьків.

изображение viber_2019-06-21_19-42-40изображение viber_2019-06-25_12-42-39изображение viber_2019-06-25_12-42-43изображение viber_2019-06-25_12-42-51