Kids fest

3 червня 2019 року  розпочав роботу білінгвальний табор (українсько-англійський) «Kids fest» з поглибленим вивченням англійської мови.

Під час урочистого відкриття табору всі білінгвальні групи повідомили свої назви та девізи, продекламували віршики англійською мовою та заспівали англомовні пісні. У цей день до дітей завітали казкові гості – Цукерочка та Lallipop, а також, приїхали гарні друзі із Діснейленду – Міккі Маус та Мінні Маус.

Батьки та гості отримали позитивні емоції від свята, були враженні талантами дітей. Особливо сподобалися знання іноземної мови. Свято пройшло яскраво та дуже весело в ритмічному русі.

Білінгвальний табір «Kids fest» буде працювати весь місяць. Кожен день дітям організовують святкову програму. Кожного ранку дітей будуть зустрічати на святковій лінійці, де вони на іноземній мові розповідатимуть свій девіз, прийматимуть участь в активних іграх, флеш-мобах.

Протягом всього дня діти будуть спілкуватися на англійській мові, вчитимуть нові слова, вірші та пісні відповідно розпланованих лексичних тем.

Наш табір забезпечить дітям прекрасний відпочинок, насичений безліччю ігор, майстер-класів, флеш-мобів та вражень.

IMG 3182 IMG 3206 IMG 3260 IMG 3265