Випускний бал

Свято випускного в дитячому садку – це знаменна подія не тільки для дітей, а й для їх батьків. Перший випускний у житі - це завжди хвилююче. Не так давно батьки привели діток до садочка, довірили нашому колективу найцінніший скарб – свою малечу. Минуло кілька років... І ось він результат – вже дорослі, розумні, творчі, виховані громадяни, наше майбутнє!

30, 31 травня 2019р. у нашому закладі пройшли Випускні бали у групах «Ромашка», «Сонечко», «Світлячок».

Цього дня гостей вечора зустріла святково вбрана зала в стилі «Прованс». Скрізь можна було побачити безліч квітів та повітряних кульок. Випускники були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сукнях, хлопці, як справжні кавалери, – у краватках. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і педагоги закладу. Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців.

Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та педагогів, так як, саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а  головне – здорових дітей, – дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.

З вітальним словом до  маленьких випускників звернулася директор нашого закладу Вороніна М.В., вона побажала діткам бути здоровими, успішними, завзятими, наполегливими в досягненні своїх найзаповітніших мрій та сподівань.

Випускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишаться у наших випускників на все життя!