Дня захисту дітей

У Херсонському ясла-садку компенсуючого типу – центр розвитку дитини №60 Херсонської міської ради уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.

У цей день наші вихованці танцювали, співали, декламували вірші, приймали участь у веселому флеш-мобі. А до дітлахів із самого Діснейленду завітали казкові герої – Міккі Маус та Мінні Маус. Малеча із задоволенням гралися та танцювали з казковими героями.

Привітати наших вихованців завітали представники Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Херсонській області (начальник Галковський Григорій Олексійович), представники Корабельного відділення поліції м. Херсона, які подарували малятам чудові та корисні подарунки. Адміністрація та діти закладу дуже вдячні нашим гостям за їх увагу та турботу.

Дітям дуже сподобалось свято, усмішки не сходили з їх облич. Адміністрація та педагоги закладу бажають нашим вихованцям щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!

3

1