День Святого Миколая

День Святого Миколая є особливо бажаним зимовим дитячим святом. За традицією, напередодні, діти пишуть листа до Святого Миколая, в якому розповідають про свої добрі та погані вчинки і просять про подарунки. В ніч з 18 на 19 грудня  Святий Миколай приносить дітям дарунки і кладуть їх у чоботи, розставлені ними на вікнах. Дорослі ж зберігають у таємниці свою причетність до подарунків для того, щоб діти вірили в диво, звершене Святим Миколаєм і вчилися милосердя в нього.

 Сьогодні пройшло святкування дня Св. Миколая у нашому закладі. Підготовку до цього дня діти почали заздалегідь. Педагоги читали вихованцям казки про Святого Миколая, вивчали пісні, вірші, готували святкові костюми.

 В цей день вихованці та педагоги підготували чудовий концерт. Під час якого діти показали всі свої таланти.

А привітати дітей завітали Директору Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Яценко Андрій Анатолійович, начальник відділу шкіл-інтернатів, дошкільної та позашкільної освіти Лисенко Ірина Миколаївна, представники Херсонської торгово-промислової палати (Остроумова Вікторія Володимирівна), Херсонського механічного заводу (Путілов Станіслав),  Херсонської митниці (Кучеров Олександр Петрович), Херсонського комбінату хлібопродуктів (Бєліков Сергій Михайлович), центра «Медик», автоклубу «Іст зон», магазину «Парус» (Лачкова Вікторія Володимирівна), магазину «Нова лінія» (Бондар Олег Миколайович), БФ «Сонячний світ», ЧП «Беззуб» (Беззуб Ірина Олександрівна), фірми «Алькор плюс».Наші гості подарували дітям не тільки гарні враження, а й чудові подарунки (новорічні набори, яблука, апельсини, солодощі, ігри),приватний підприємець Сіводед Сергій Сергійович.

 Дітям особливо сподобалися подарунки Святого Миколая та наших гостей.

 Ми хочемо подякувати нашим гостям за увагу, яку вони приділили дітям, за чудові подарунки,  та за щирі усмішки на їх обличчі.

Адміністрація комунального закладу висловлює щиру подяку за надану благодійну допомогу. Також, ми хочемо привітати всіх з цим чудовим і світлим святом, з Днем Святого Миколая. У цей святковий день ми  зичимо вам миру, злагоди й благополуччя. Бажаємо аби Ви ніколи не залишалися   у  біді, і щоб завжди поруч із Вами були люди, які можуть допомогти, так само як це зробив Миколай Чудотворець. Нехай ваші серця завжди будуть відкритими для добрих справ і милосердя. Надії Вам! Віри у себе та у людей! Душевного спокою та щирої радості!

Зі святом Вас!