"Осінні мелодії"

   З 18 листопада 2013 року проходить Тиждень позашкільної освіти.  

   Позашкільна освіта є складовою безперервної освіти,  яка спрямована на розвиток здібностей та обдарувань вихованців, задоволення їх інтересів, духовних запитів і потреб   та сприяє  соціальній адаптації дитини, розширює кругозір, допомагає у професійній орієнтації. Спеціалісти нашого закладу приділяють велику увагу співпраці з позашкільними закладами. Діти відвідують танцювальний гурток, бісероплетіння, еколого-натуралістичного напрямку на базі Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. З  нашими вихованцями проводять майстер-класи викладачі гуртків «Господарочка» (формування навичок ведення домашнього господарства), «Оранжевий слон» (ліплення), «Стежинка» (ляльковий театр) та «Smile» (танці).

   Окрім того, у нашому закладі працюють гуртки: хореографії, іноземної мови, побутово-вжиткового мистецтва, креативного рукоділля, логіко-математичний з основами комп’ютерної грамоти.

    Для наших вихованців участь у позашкільних заходах не тільки розваги та свята, а і корекція психологічних,  навчальних та соціальних навичок.

   У рамках «Тижня позашкільної освіти»  у закладі  відбулося свято «Осінні мелодії», на якому діти вітали Осінь, стали учасниками осіннього дійства, «святкували сторіччя  лісового дуба», співали пісень та танцювали. По закінченню свята діти отримали дари осені  у величезному кошику.

  Захід відвідала заступник директора Департаменту освіти та науки, молоді та спорту  Херсонської ОДА  Кулькіна Є.П.