День захисту дітей

День захисту дітей!

Щороку в перший день літа ми відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними.

Сьогодні наші вихованці підготували чудовий концерт – казку. Під час якого показали гостям, які вони щирі та талоновиті. Святковий настрій та тепла атмосфера дитячого свята наповнювала серця всіх присутніх.

Прийшли привітати наших вихованців з таким гарним святом заступник Херсонської обласної державної адміністрації Михайло Андрійович Мельник, виконавчий обовязків міського голови та президент жіночого клубу «Ініціатива» Зоя Яківна Бережна та представники департаменту освіти і науки молоді та спорту. Наші гості підготували чудові подарунки для дітей: іграшки, цукерки, фрукти.Директор магазину «Chips» Кураян Ігор Алексійович , храм " Святої Трійці" та благодійний фонд "Софія" подарували старшим діткам: джинси. Діти також отримали благословіння та добрі побажання.

Вихованці та колектив закладу Ясла-садок компенсуючого типу - центр розвитку дитини №60 Херсонської міської ради дуже вдячні всім присутнім гостям за їх увагу та доброту, за привітання та подарунки.

Сьогоднішній день перетворився для наших вихованців на справжнє казкове свято. Після концерту діти відвідали ляльковий театр, де переглянули дуже цікаву виставу та отримали багато незабутніх вражень. Завітали учні з училища культури, разом з дітьми вони малювали мрії на асфальті різнокольоровою крейдою.  А вихователі закладу Ясла-садок компенсуючого типу - центр розвитку дитини №60 Херсонської міської ради підготували для дітей різноманітні розваги та ігри. Діти з задоволенням запускали в небо повітряного змія.

 Дорогі діти! Щиро бажаємо вам мирного, сонячного неба, світлої життєвої дороги і суспільного визнання. Адже на вас, любі діти, ми покладаємо надії. Тож наполегливо навчайтесь, шукайте своє покликання у житті і не зраджуйте йому. Міцного Вам здоров’я і плідних успіхів. Хай збуваються всі ваші мрії!